It's just a bad week.

Uken frem til nå har vært lang og tung. Har savnet vennene mine på skolen, spesielt i lunsjen.. og mamma , lena, volleylaget osv. Føler ikke at jeg kan klage for jeg har det jo bra, men det å være utvekslingsstudent kan være vanskelig av å til. Når det kommer til fagene på skolen er jeg fornøyd med det. Syns egentlig det var ganske lett å venne seg til at alle snakker engelsk, det eneste jeg ikke liker er spansken. Men jeg har alltid hatet spansk uansett så det var ingen overaskelse. Noe jeg irriterer meg over er at jeg må være junior, bare fordi alle de andre ustudentene på skolen er det og de er et år yngre en meg . Skal prøve å bytte imorgen igjen, alle fagene jeg har er mye lettere en hjemme uansett.


Spilte volleyball kamp både igår og idag, vi vant begge. Idag kom trenern min og sa at det var min siste dag på junior varsity, så fra nå av er jeg varsity spiller! herregud, jeg ble så glad! wohoo, hejdå

8 kommentarer

Frida

21.09.2012 kl.18:42

<333

mutti

21.09.2012 kl.19:24

Så flott at du nå er varsity spiller. Gjør meg såå stolt :)) Dårlige uka har man hjemme også, men det meste bruker ordne seg. Vi savne åsså deg, men prøve å tenke positivt over for en fantastisk mulighet du har fått med å være i usa. Ser ut som du har kommet til en flott familie så nyt det :) Håper du får bytta fra junior.. Bare forklar dem aldersforskjellen, og at du ikke får noe faglig utvikling hvis pensumet er lettere enn det du ville hatt hjemme. Det meste bruker å ordne seg. Ta en prat med vertsmor også om hva du synes om skolen. Ho ser ut som ei dame som klarer ordne det meste :) Gla i deg snupsi. Eg kan sjekke ut om eg får skype til å virke så kan vi ta en prat i helga. Love yu :)) ps. her e det mørkt, hustrig og regn.. brrr.. Nyt varmen og tilværelsen over there :)

21.09.2012 kl.21:50

Takk for hilsen i natt! :-) Det du kjenne på nu e nok ganske vanlig for utv.studenta. Og det bi nok ikke siste gang ... savn + at livet hjemme i Norge får et litt "rosa" skjær over sæ. Det e verst før jul så hold ut ... ting går sæ til etter hvert .... i begynnelsen kan man bi veldig sliten av å aldri kunne vær sæ sjøl og få slappa av 100% ... men også det bi bedre etter hvert. Og ellers har jo ho mamma sagt mye fornuftig ;-) . Gratulere med plass på varsity laget. Stor klem fra ho tante <3
Synne <3<3<3 savne dææ!!

Frida

07.10.2012 kl.00:41

blogg

12.10.2012 kl.06:38

It's been a bad week way too long now! Hva med en oppdatering? ;-) Klem fra ho tante på BV :-)

maria

14.10.2012 kl.15:02

^word

bloggggggg

Silje

04.11.2012 kl.22:37

Like bloggen din veldig godt! Ska mest sannsynlig te usa neste år, så kommer garantert til å følge med videre :-D

Skriv en ny kommentar

haugeiusa 16, Tromsø Skoleåret 2012/13 skal jeg på utveksling til USA. Denne bloggen er i hovedsak laget slik at jeg kan oppdatere venner og familie mens jeg er der.

kategorier

design laget av

  • hits