Orioles vs Yankees

Har kjøpt et kamera så nå blir det masse bilder!

Idag sto vi tidlig opp og dro rett til kirken. Kirken her er veldig annerledes, de synger mye og det er ikke like kjedelig som i Norge. Etter det startet vi turen mot Baltimore, hvor vi skulle se på baseball kamp. Ken (vfar) elsker baseball og er en stor Orioles fan. Orioles tapte 12 - 3.. men de vant faktisk mot yankees forje uke.


Stadioen var STOR, trur det var plass til ca 45-50 tusen personer der!


Jeg, maddie og Logen gikk ut av stadioen mitt i kampen fordi det var så varmt. Dere sku sett hvor glad Ken ble når jeg kom tilbake med denne capsen. Haha, fikk til og med en high five!


Shopping og starbucks! Kan legge ut bilder av alle klærne jeg har kjøpt imorgen.


Vi avsluttet en flott dag på The cheesecake factory. Herregud, den kaka det var god!

Nå er jeg klar for å sove. Denne uken har vi 3 volleyball kamper vi skal spille og en college kamp vi skal se, og noen andre planer som jeg ikke husker akkurat nå.

Har foresten også et nytt nr, 302-249-6380 ! Tror dere må sette noen tall for USA forran.. (mamma, kommenter hele nr mitt er du snill <3 )

 

4 kommentarer

frida

10.09.2012 kl.15:44

flink blogger!!!! glede mæ til du legg ut innkjøpan;))

men, hahaha "Stadioen var STOR, trur det var plass til ca 45-50 tusen personer der!"

trurxD hahahahah tror det.

Synne Hauge

11.09.2012 kl.05:22

frida: mja tror det

Janne

11.09.2012 kl.22:45

001 foran telefonnummeret. Men dyrt å ringe, så dokker som har smarttelefoner bør heller laste ned appen Viber og ringe via den. Trenger da bare å være i nærheten av ett nettverk. Skype funker også bra .. gratis :))

Ser ut som du e blidd brun i kinnene snupsi :) Flott at du trives. Familien der ser ut til å være fantastisk :) Lucky you . Savner mer oppdatering om skole, venna og lekser :) Stoor muttiklem

Ane

12.09.2012 kl.16:52

Så fin du va på håret synne!!

Skriv en ny kommentar

haugeiusa 16, Tromsø Skoleåret 2012/13 skal jeg på utveksling til USA. Denne bloggen er i hovedsak laget slik at jeg kan oppdatere venner og familie mens jeg er der.

kategorier

design laget av

  • hits