update

Idag... måtte jeg spise lunsj aleine. Det va litt flaut, følte jeg ikke hadde noen venner her men det e 4 lunsjer og ingen av mine venner var i den lunsjen.. Egentlig hadde jeg avtale med en jente (fra alaska!! wow) at vi skulle spise lunsj ilag fordi jeg trodde jeg hadde C lunsj og det hadde jeg egentlig. Men når jeg kom til spansk klassen min sa lærern min at jeg habbe B lunsj idag fordi han hadde diabetes og var nødt til å spise med en gang. Fikk ikke engang sakt ifra til den jenta at jeg måtte bytte lunsj så hun var sikkert på den plassen vi skulle møtes , men så kom jeg aldri. Har så dårlig samvittighet for det for hun er kjempe hyggelig! Har en klasse mef hun imorgen også da så da kan jeg forklare hva som skjedde..

Ellers har det vært en gangske chill dag idag ( i forhold til andre dager, haha) Etter skolen og trening dro vi rett hjem, men jeg hadde masse lekser da..  Jeg gjorde faktisk alt! Jeg er ikke så flink til å gjøre leksene mine i Norge, fordi ingen legger merke til det uansett men hvis man ikke gjør leksene her 2 ganger får man problemer. Og vi har lekser vær dag. Leksene er ganske enkle da. US History lærern min ga meg bare et tokolloneskjema og et ark hvor alt som skulle på det stod så jeg måtte bare kopiere det over, sykt unødvendig..

Har ingen bilder idag, beklager. ( Skal kjøpe et kamra imorgen Frida!!)

2 kommentarer

frida

07.09.2012 kl.11:10

bilda takk

09.09.2012 kl.02:33

^what she said

Skriv en ny kommentar

haugeiusa 16, Tromsø Skoleåret 2012/13 skal jeg på utveksling til USA. Denne bloggen er i hovedsak laget slik at jeg kan oppdatere venner og familie mens jeg er der.

kategorier

design laget av

  • hits