Kort innlegg.

Kreativ overskrift.

Klokken er nå 00.00 her , og jeg er trøtt.. det betyr et kort innlegg.

Idag har jeg vært på skolen, og så volleyball trening ( Dette kommer til å skje vær dag..)  Etter vb dro jeg, Logan og Madie på en sånn kirke greie for ungdommer. Det var helt vilt, jeg har aldri opplevd noe lingnene.. Ungdommer og små unger TOK HELT AV mens et band spilte og sang jesus/gud musikk. Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre så jeg bare stod der... Når de var ferdige me alle sangene (Dette varte lenge. Kanskje halvannen til 2 timer ) så fikk jeg hilse på mange av disse menneskene. Selv om de virket litt gal tidligere var de faktisk veldig hyggelige alle sammen. Nå skjønner jeg hvorfor de sier at kirken på en måte er en plass hvor folk møtes og bare henger og snakker her, for det var det vi gjorde etter all syngingen. Tror ikke jeg blir å dra hit så ofte, men jeg blir nok med noen ganger bare for å hilse på alle folkene igjen og vise respekt :) 

Ellers har jeg skypet med Sigrid idag! Det er mye enklere å skype med andre folk i USA fordi når jeg kommer hjem fra skolen og trening er kl ca 01.00 i norsk tid. Her er er et bilde av oss:

 

3 ting til : Folk her tror jeg heter Sydne så mitt nye kallenavn er Sid, og vær gang noen sir det tenker jeg på Sid fra istid filmene XD

På fredag skal jeg kjøpe meg iphone, og på fredag el. lørdag skal jeg kjøpe meg kamera. (Vi har planer om å dra på shopping på Lørdag (Mutti denne er til deg <LU3) ) 

Vennefamilien til min vertfamile skal faktisk også ha en utvekslingstudent fra sverige! Noe jeg syns er kjempebra, da kan vi snakke vårt eget språk litt. Dona sier at vi blir å være mye sammen med dem!

Dette innlegge ble ikke så kort... Snakkes!

 

3 kommentarer

janne

06.09.2012 kl.18:42

Tar hintet men du må sjekke 2 ting.. Pris selvsagt, og at du kan bruke iphone på norsk abbonement når du kommer hjem igjen :)) Kamera trenger vel ikke være d dyreste dem har, men finn ett som er okei både bruksmessig og prismessig :) muss muss

Frida

06.09.2012 kl.22:01

kjapp dæ å skaff dæ kamera ;)

Synne Hauge

07.09.2012 kl.06:36

janne: jaada

Skriv en ny kommentar

haugeiusa 16, Tromsø Skoleåret 2012/13 skal jeg på utveksling til USA. Denne bloggen er i hovedsak laget slik at jeg kan oppdatere venner og familie mens jeg er der.

kategorier

design laget av

  • hits