First day

Ok, må bare starte me og si; frida, hahahah du e gal... og æ må bytte passord... ( love you)

 

Jaa, så igår kveld kl 22.00 i amerikansk tid (04.00, norsk tid) fikk jeg endelig møte vertsfamilien min. De er bare super herlig, og jeg trives veldig godt med dem. Når jeg kom ut sto de der med blomster, en stor plakat og en ballong de hadde mistet opp i taket.. haha. Når vi begynte å kjøre va jeg så trøtt, på dette tidspunkte hadde jeg vært våken i 22-23 timer. Vi kom frem til huset ved midnatt (06.00, norsk tid) og huset er foresten større og finere en det jeg hadde trudd bare med å se på bildene!! Jeg ga dem gaver og vertsmor (Dona) viste meg sengen, komode, vask og skap, walk-in-closet(!!!) og alle tingene de hadde fikset til meg (Dona er bare helt sykt omtenksom! idag har hun vært på butikken og kjøpt masse mat mamma har sakt at jeg liker) Vertsfar Ken tok bilde..Litt uklart..

 

Idag hadde jeg min første skoledag, dona gikk rundt å inntroduserte meg til mange av lærerene. Jeg måtte også ta en fysisk test sånn at jeg kunne dra på try-outs til volleyball laget. Etter det dro jeg og Dona å fikset fag til meg. Sussex Tehc higs school er litt spesiell fordi de har et en sånn valgfag greie hvor man kan velge mellom 16 yrker, jeg valgte cosmo (hår og nelger) bare fordi det er let og gøy. Jentene og læreren der var veldig hyggelig! Jentene skaffet oss hall pass og viste meg rundt på skolen og lot meg hilse på mange av vennene demmes.

 

Dona måtte selvfølgelig ta bilde...haha

Volleyball treninga var ikke så bra for min del.. kl var da ca 00.00-02.00 i norsk tid, og jeg var bare veldig slapp.. Men jeg kom med på laget da. Haha, etter trening når jeg og de 3 vertsøstrene mine gikk til bilen, forbi alle som skulle ta skolebussen kunne jeg høre at de snakka om oss, haha. Følte at jeg var i en film eller noe...lol

Ellers vil jeg bare si til alle der hjemme at jeg trives veldig godt sålangt , og jeg skal skaffe meg et kamera så fort som mulig.

4 kommentarer

05.09.2012 kl.09:12

Hei snupsi. Flott at det går så bra med deg. Trur du har kommet til verdens herligste vertsfamilie :)) Vi får ikke opp bildan fra den første dagen.. bare de Frida har hakka inn ;)) Du får se om du finner deg ett kamera.. regne med du blir å "svi kortet" på andre ting åsså ;) Kos dæ masse og hils masse til familien der :) Biiiiig hug

05.09.2012 kl.13:19

ååh så braa! naw ser for mæ trøtte du på volleyballban, men sykt nais at du blei med på laget! kos dæ videreeeeee

Frida

05.09.2012 kl.18:06

wiiiiiiiiiii
Åhh, så braa at du har det bra <3<3<3

Skriv en ny kommentar

haugeiusa 16, Tromsø Skoleåret 2012/13 skal jeg på utveksling til USA. Denne bloggen er i hovedsak laget slik at jeg kan oppdatere venner og familie mens jeg er der.

kategorier

design laget av

  • hits